Forside    Om os    Referencer    Kontakt    Villaventilation    Job   

 

 

Virksomhedens historie

"Esko Smede & montage har siden 2006 arbejdet som en professionel samarbejdspartner på personaleområdet med speciale i VVS. Vi er et 100% privatejet selskab med hovedkontor i Klarup, hvorfra vi har udviklet virksomheden efter tre grundværdier: effektivitet, troværdighed og engagement.

Virksomheden bygger desuden på Kristoffer Esko’s erfaringer som rejsemontør gennem de seneste syv år i forskellige lande og kontinenter samt lignende erfaringer i de ca. 60 medarbejdere som er ansat i virksomheden.

De værdier har gjort os til en af de førende på området, og værdierne er meget centrale i såvel den daglige opgavehåndtering som i den langsigtede udvikling. Det har været helt afgørende, at vi har kunnet opbygge virksomheden på langvarige relationer – til såvel kunder som til de lejemontører, vi sender ud.

Vor mission er at levere arbejdskraft, der er fagligt opdateret, gearet til morgendagens krav og leveret til den aftalte tid. Kort sagt – vi leverer medarbejdere til tiden."

Esko Smede & Montage er medlem af Dansk Byggeri.Esko Smede & montage ApS | Kærhavegårdvej 108 | 9270 Klarup | Tlf 2512 3000 | Fax 9834 3638 | esko@esko-montage.dk